✆ (+357) 22527100

📧 [email protected]

ΣΧΕΤΙΚΑ
ΜΕ ΓΙΑΝΝΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ
ΜΕ ΓΙΑΝΝΗ

Ο Yiannis Michael είναι εγγεγραμμένος συμβουλευτικός ψυχολόγος, ειδικός στη θεραπεία βιοσυντονισμού, ομιλητής έμπνευσης, μέντορας προσωπικής ανάπτυξης και συγγραφέας. Εξιδεικεύεται στην θεραπεία κρίσεων πανικού, άγχους, φόβων και συναισθηματικής υπερφαγίας. Με την μοναδική του μέθοδο ψυχοθεραπείας σε συνδυασμό με τον βιοσυντονισμό, έχει καταφέρει να αλλάξει τις ζωές πολλών ανθρώπων παγκύπρια και όχι μόνο. Έθεσε ως προσωπικό του σκοπό να εμπνεύσει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να αλλάξουν τη ζωή τους. Στόχος του δεν είναι απλώς η έμπνευση αλλά η ολιστική μεταμόρφωση, προκειμένου να βοηθήσει τους ανθρώπους να γεφυρώσουν το χάσμα ανάμεσα στο που βρίσκονται και σε αυτό που θέλουν να φτάσουν.

Αποφοίτησε με άριστα από το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Φλόριντα των ΗΠΑ, με πτυχίο και μεταπτυχιακό στην Τέχνη και την Επιστήμη Ψυχολογίας. Κατά τη διάρκεια του μεταπτυχιακού του στη Φλόριντα, εργάστηκε με Αναπτυξιακά Προγράμματα Νέων σε μια προσπάθεια να ενδυναμώσει και να εμπνεύσει νέους ενήλικες από μειονεκτικά υπόβαθρα στο Μαϊάμι. Ως συμβουλευτικός ψυχολόγος εξειδικεύεται στην θεραπεία γνωστικής συμπεριφοράς ενώ αργότερα συνέχισε τις σπουδές του εξειδικεύτηκε στη γερμανική μέθοδο της βιοσυντονιστικής θεραπείας. Πιστεύει σθεναρά στην δύναμη της ενέργειας, την οποία θεωρεί βασικό θεμελιώδες στοιχείο της ζωής και της καλής υγείας. Πλέον διατηρεί ένα μοναδικό στυλ θεραπείας ψυχοθεραπείας σε συνδυασμό με τον βιοσυντονισμό.

Ίδρυσε το 2017 το Re-Paint Your LiFe Wellbeing Center, με σκοπό να μεταμορφώσει ψυχολογικά, συναισθηματικά, πνευματικά και σωματικά τις ζωές των ανθρώπων που ζητούν τη βοήθειά του, ώστε να πετύχουν τους στόχους τους. Το 2019 δημιούργησε το κίνημα Re-Paint Your Life, σε μια προσπάθεια να φέρει κοντά ανθρώπους που έχουν πάθος για προσωπική ανάπτυξη και αυτοβελτίωση, προκειμένου όλοι να ζήσουν το μεγαλείο για το οποίο προορίζονται στη ζωή. Μια απλή ιδέα με αγνές προθέσεις που είχε στόχο να εμπνεύσει τους ανθρώπους να ξαναζωγραφίσουν την ζωή τους και να γνωρίσουν τον ανώτερο εαυτό τους, που κέρδισε αμέσως διεθνές ενδιαφέρον.

Το 2020 δημιούργησε τα Mastermind Sessions, τα οποία συμπληρώνουν ομάδες ανθρώπων που αναζητούν πράγματα που η κοινωνία θεωρεί ακατόρθωτα. Άνθρωποι που αναζητούν την προσωπική ανάπτυξη ως τρόπο ζωής και επιλέγουν να δουν τον κόσμο μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα. Με στόχο να εξυπηρετηθούν οι διαφορετικές ανάγκες των ατόμων που συμμετέχουν, ο Γιάννης Μιχάηλ και η ομάδα του δημιούργησαν μια ανανεωμένη έκδοση των Mastermind Sessions, υπό την ονομασία Ακαδημία του Re-Paint Your Life, που ξεκίνησε την λειτουργία του to 2021, με πρωινά και απογευματινά σεμινάρια που διεξάγονται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Το 2020 κυκλοφόρησε το Re-Paint Your Life Journal, χρησιμοποιώντας τις γνώσεις και την εμπειρία του στην ψυχοθεραπεία και τη θεραπεία βιοσυντονισμού. Με δεδομένο ότι η γραφή είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές διαθέσιμες θεραπείες, το Journal 90 ημερών σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο από τον Γιάννη Μιχαήλ, με απώτερο σκοπό να ξεκλειδώσετε την πόρτα του μυαλού και της καρδιάς σας, και να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα. To 2022 κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο « Ξανά-Ζωγράφισε Τη Ζωή Σου». Απευθύνεται σε όσους ψάχνουν την δεύτερη ευκαιρία, σε άτομα που ψάχνουν τον τόπο και τον τρόπο της χαράς τους και σε όσους ψάχνουν μια φυσική, ανώδυνη και άμεση λύση στο φόβο, στην κατάθλιψη, στην συναισθηματική υπερφαγία και στις κρίσεις πανικού.

Τον Νοέμβριο του 2022, ο Yiannis Michael φιλοξένησε στη σκηνή την Dr Shefali Tsabary για την τρίτη έκδοση της εκδήλωσης έμπνευσης Re-Paint Your Life. Η Dr Shefali είναι μια παγκοσμίου φήμης ομιλήττια για τη συνειδητή ανατροφή των παιδιών και συγγραφέας τριών βιβλίων με best-seller. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα και είχε μεγάλη επιτυχία. Την ίδια χρονιά, τον Σεπτέμβριο, σημαντική διάκριση για τον Yiannis Michael, ο οποίος προτάθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της ATL Europe και εγκρίθηκε από τα μέλη, και έγινε ο μοναδικός θεραπευτής και ομιλητής που εκπροσωπεί την Κύπρο σε μια ένωση που διατηρεί πάνω από 40 ενεργά μέλη σε περισσότερες από 15 διαφορετικές χώρες στην Ευρώπη.

Ακαδημία

Όλοι θέλουν να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους, ωστόσο μερικές φορές κολλάμε στις περιοριστικές μας πεποιθήσεις και στα συναισθηματικά μας μοτίβα. Ο Yiannis Michael σας προσφέρει την ευκαιρία να ζήσετε τις Συνεδρίες Mastermind στην Ακαδημία Re-Paint Your Life. Η Ακαδημία είναι ανοιχτή για άτομα που αναζητούν προσωπική ανάπτυξη και τους προσφέρει την ευκαιρία να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία με άλλους που μοιράζονται το ίδιο πάθος για αυτοβελτίωση.

Βιβλίο Ξανά-Ζωγράφισε Τη Ζωή Σου

Για τον Yiannis Michael ήταν ένα όνειρο ζωής η συγγραφή αυτού του βιβλίου. Μια ανάγκη να βοηθήσει ανθρώπους να ξανά-ζωγραφίσουν την ζωή τους με όμορφα χρώματα και σχήματα. Απευθύνεται σε όσους ψάχνουν την δεύτερη ευκαιρία, σε άτομα που ψάχνουν τον τόπο και τον τρόπο της χαράς τους και σε όσους ψάχνουν μια φυσική, ανώδυνη και άμεση λύση στο φόβο, στην κατάθλιψη, στην συναισθηματική υπερφαγία και στις κρίσεις πανικού.

Journal

Πετύχετε τους στόχους σας με το Re-Paint Your Life Journal του Yiannis Michael, ένα ισχυρό εργαλείο που θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε το μυαλό σας και να οργανώσετε τις σκέψεις σας. Ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε το Journal σήμερα, το οποίο θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την αυτογνωσία και να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση.