✆ (+357) 22527100

📧 [email protected]

Η κρίση πανικού έχει λύση!

Ο πιο υγιής και ο πιο άμεσος τρόπος για να νικήσεις την κρίση πανικού είναι η Μέθοδος Βιοσυντονισμού Re-Paint Your Life του Yiannis Michael.

Η μέχρι τώρα θεραπευτική μου εμπειρία, μου έδειξε πως το 90% όλων των προβλημάτων προέρχονται από καταπιεσμένα συναισθήματα στο σώμα, τα οποία συσσωρεύουν αρνητικά φορτισμένη ενέργεια, που με τη σειρά της προκαλεί διάφορες μορφές ασθενειών. Η κρίση πανικού είναι ένα αποτέλεσμα εγκλωβισμένων συναισθημάτων.

Η κρίση πανικού έρχεται πάντα ξαφνικά σαν κεραυνός εν αιθρία, προκαλώντας ένα ισχυρότατο συναίσθημα φόβου, που παραλύει τη λογική και ο άνθρωπος τρομοκρατημένος αδυνατεί να σκεφτεί και να ελέγξει τη συμπεριφορά του.

Είναι μια αιφνίδια περίοδος έντονου άγχους, ψυχολογικής διέγερσης, φόβου, στομαχικών διαταραχών και αδιαθεσίας, που σχετίζεται με ποικίλα σωματικά και νοητικά συμπτώματα (πανικός, αίσθημα επέλευσης τρέλας, αίσθημα απώλειας ελέγχου και επερχόμενου θανάτου, τρέμουλο, αυξημένη εφίδρωση, πόνος στο στήθος, ταχυκαρδία, δύσπνοια, αίσθημα ασφυξίας, αίσθημα πνιγμού, ναυτία κ.ά.).

Τεστ κρίσης πανικού

Τι είναι η κρίση πανικού;

Η κρίση πανικού είναι ένα σύντομο επεισόδιο έντονου άγχους, που προκαλεί τις σωματικές αισθήσεις φόβου. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν ταχυπαλμία, δύσπνοια, ζάλη, τρόμο και μυϊκή ένταση.

Οι κρίσεις πανικού συμβαίνουν αιφνίδια και απροσδόκητα και συχνά δεν σχετίζονται με καμία εξωτερική απειλή. Μια κρίση πανικού μπορεί να διαρκέσει από λίγα λεπτά έως μισή ώρα. Ωστόσο, οι σωματικές και συναισθηματικές επιπτώσεις της κρίσης μπορεί να διαρκέσουν για μερικές ώρες.

Χωρίς θεραπεία, οι συχνές και παρατεταμένες κρίσεις πανικού μπορεί να προκαλέσουν σοβαρό πρόβλημα. Το άτομο μπορεί να επιλέξει να αποφύγει ένα ευρύ φάσμα καταστάσεων (όπως για παράδειγμα να φύγει από το σπίτι του ή να μείνει μόνο του) από φόβο μήπως υποστεί κρίση πανικού.

Συμπτώματα κρίσης πανικού

Τα συμπτώματα με τα οποία εκδηλώνεται μπορεί να διαχωριστούν σε ψυχολογικά (αίσθημα αποπροσωποποίησης, αίσθημα απώλειας ελέγχου, φόβος επικείμενου θανάτου) και σωματικά (αίσθημα ζάλης, ταχυκαρδίας, εφίδρωσης, δυσκολίας στην αναπνοή, μούδιασμα, αίσθημα αστάθειας).

Η κρίση πανικού λειτουργεί σαν φαύλος κύκλος. Όσο περισσότερο ανησυχείτε, ότι θα σας συμβεί, τόσο αυξάνετε τις πιθανότητες όντως να συμβεί. Το πρώτο βήμα για να περάσει πιο ανώδυνα είναι η αποδοχή και η γνώση. Εάν γνωρίζετε τι συμβαίνει, είστε καλύτερα προετοιμασμένοι να το αντιμετωπίσετε σωστά.

Τα συμπτώματα μιας κρίσης πανικού μπορεί να περιλαμβάνουν:

 • αυξημένη επαγρύπνηση για κινδύνους και σωματικά συμπτώματα
 • αγχώδης και παράλογη σκέψη
 • έντονο αίσθημα τρόμου, κινδύνου ή προαισθήματος
 • φόβος να τρελαθείς, να χάσεις τον έλεγχο ή να πεθάνεις
 • αίσθημα ζάλης
 • μούδιασμα και αίσθημα μυρμηγκιάσματος, ιδιαίτερα στα χέρια
 • τρέμουλο, εφίδρωση
 • θερμές ή ψυχρές αναλαμπές
 • επιταχυνόμενος καρδιακός ρυθμός
 • αίσθημα συστολής στο στήθος
 • δυσκολία στην αναπνοή, συμπεριλαμβανομένης της δύσπνοιας
 • ναυτία ή κοιλιακή δυσφορία
 • τεντωμένοι μύες
 • ξερό στόμα
 • αίσθημα αποπροσωποποίησης, μη πραγματικότητας και απομάκρυνσης από το περιβάλλον
 • φόβος επικείμενου θανάτου

Πως βοηθά η Μέθοδος Βιοσυντονισμου Re-Paint Your Life

Η λύση είναι η Μέθοδος Βιοσυντονισμου Re-Paint Your Life, η οποία βασίζεται στην επιστημονικά αποδεδειγμένη αρχή της κβαντικής φυσικής ότι τα κύτταρα του σώματός μας εκπέμπουν και λαμβάνουν ηλεκτρομαγνητικά σήματα. Η μέθοδος του βιοσυντονισμού είναι ανώδυνη, χωρίς παρενέργειες. O ασθενής κάθεται αναπαυτικά σε μια πολυθρόνα και ο θεραπευτής τοποθετεί σε διάφορα σημεία του σώματός του ειδικά μαγνητικά μαξιλαράκια συνδεδεμένα με τη βιοσυντονιστική συσκευή.

Η πρώτη θεραπεία άρχισε όπως πάντα με γενική αποτοξίνωση στο συκώτι, τα νεφρά, του λεμφαδένες, και ακολούθως τόνωση του νευρικού συστήματος. Λόγω προβλήματος στη γνάθο, που προήλθε από το σφίξιμο των δοντιών κατά τη διάρκεια του ύπνου εξαιτίας του έντονου υποσυνείδητου άγχους, δώσαμε έμφαση στο ξεμπλοκάρισμα της ροής της ενέργειας στο κεφάλι και της κροταφογναθικής άρθρωσης, όπου υπήρχε έντονη ενεργειακή διαταραχή.

Δεύτερο στάδιο της θεραπείας, η εξισορρόπηση του τρίτου, τέταρτου και πέμπτου ενεργειακού κέντρου. Η διαταραχή στο τρίτο κέντρο είχε προκληθεί από τον φόβο και την ανασφάλεια, στο τέταρτο από το συναίσθημα της θλίψης και τις δύσπνοιες, και στο πέμπτο από την αδυναμία εξωτερίκευσης των συναισθημάτων του. «Ναι, η αλήθεια είναι πως δεν εκφράζω ποτέ τα πραγματικά μου συναισθήματα, για να μην στεναχωρέσω τους άλλους», παραδέχτηκε.

Σε αυτή την περίπτωση κρίσεων πανικού που είχα να αντιμετωπίσω εφάρμοσα ένα πάντρεμα μεθόδων στην τελευταία φάση της θεραπείας. Καθώς η συσκευή Βιοσυντονισμού έκανε αντιστροφή της συχνότητας του υποσυνείδητου άγχους ώστε να το εξασθενίσει, κάναμε παράλληλα επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου μέσω θεραπείας Οραματισμού.

Δείτε σχετικά βίντεο

Ο Yiannis Michael μίλησε στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» με τον Αντρέα Δημητρόπουλο και αναφέρθηκε στην Μέθοδο Βιοσυντονισμού Re-Paint Your Life σχετικά με την αντιμετώπιση των κρίσεων πανικού.

Δείτε και τις συγκλονιστικές μαρτυρίες από άτομα που υπόφεραν από κρίσεις πανικού και βρήκαν την λύση με την Μέθοδο Βιοσυντονισμου Re-Paint Your Life.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η κρίση πανικού έχει λύση: Ο Yiannis Michael σου λέει όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις (video)

Η Πανδημία Των Κρίσεων Πανικού

H κρίση πανικού έχει λύση: Έξι τεχνικές αντιμετώπισης από τον Yiannis Michael με σύντομα βίντεο