✆ (+357) 22527100

📧 [email protected]

Το Re-Paint Your Life είναι ένα καινοτόμο κίνημα αυτογνωσίας και αυτοπραγμάτωσης που δημιουργήθηκε από τον Yiannis Michael και σκοπό έχει να εμπνεύσει τους ανθρώπους να ανακαλύψουν τον ανώτερο εαυτό τους. Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί δύο μεγάλες εκδηλώσεις που κέρδισαν αμέσως διεθνές ενδιαφέρον, καθώς φιλοξένησαν δύο σημαντικές προσωπικότητες: την Ιταλίδα ομιλήτρια, χορεύτρια και ζωγράφο Simona Atzori και την Πακιστανή ακτιβίστρια, καλλιτέχνη, τραγουδίστρια και ομιλήτρια παρακίνησης Muniba Mazari.

Τα Re-Paint Your Life Events στοχεύουν να εμπνεύσουν και να παρακινήσουν όλους όσους θέλουν να αντιμετωπίσουν αυτή την εσωτερική φωνή που τους λέει συνέχεια ότι δεν είναι αρκετά καλοί. Με αυτές τις εκδηλώσεις έμπνευσης, ο Yiannis Michael θέλει να επιτρέψει σε όλους να καταλάβουν ότι όλα ξεκινούν από μια προσωπική ιστορία. Οι περιοριστικές πεποιθήσεις που γίνονται αυτοεκπληρούμενες προφητείες. Συχνά δεν συνειδητοποιούμε τι πιστεύουμε και πώς αυτές οι πεποιθήσεις επηρεάζουν τις πράξεις μας. Οι περιοριστικές πεποιθήσεις μας μπορεί να μας κάνουν να χάσουμε τα πράγματα που θέλουμε περισσότερο και οι ενδυναμωτικές μας πεποιθήσεις μπορούν να μας οδηγήσουν στη ζωή που θέλουμε να ζήσουμε.

Το κίνημα Re-Paint Your Life δεν είναι απλώς να μάθετε τι μπορείτε να κάνετε για να αλλάξετε τη ζωή σας, αλλά τι θα κάνετε για να γίνετε μια καλύτερη, πιο αληθινή εκδοχή του εαυτού σας, ώστε να βιώσετε την ευτυχία, τη χαρά, την ολοκλήρωση, το πάθος και τον σκοπό όπως ποτέ πριν.

Απελευθερωθείτε από την ιστορία ότι είστε προϊόν των προηγούμενων εμπειριών σας που επηρέασαν τις πεποιθήσεις σας για το τι είναι δυνατό. Η Simona Atzori και η Muniba Mazari αποφάσισαν ότι οι περιοριστικές πεποιθήσεις δεν υπαγόρευαν ποιες ήταν ή τι θα πίστευαν. Παρόλο που οι περιστάσεις μπορεί να είναι δύσκολες κατά καιρούς, ο καθένας από εσάς έχει τη δύναμη να επιλέξει τι πιστεύει για να κάνει τα βήματα που πρέπει να κάνετε που θα αλλάξουν τη νοοτροπία σας και θα επικεντρωθούν στη σωστή κατεύθυνση.

ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΣΗ 2019
ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ SIMONA ATZORI

Η πρώτη έκδοση των εκδηλώσεων Re-Paint Your Life φιλοξένησε τη διάσημη Ιταλίδα ομιλήτρια, χορεύτρια και ζωγράφο Simona Atzori. Σύμβολο της θέλησης, της αποφασιστικότητας, της αγάπης για τη ζωή. Γεννήθηκε χωρίς χέρια, αλλά όπως λέει δεν την ενδιαφέρει καθόλου, καθώς ο θεός της έδωσε φτερά! Με την αποφασιστικότητά της έδειξε σε όλους ότι τα όνειρα δεν έχουν όρια.

Σε αυτή την ιστορία παρουσιάστηκε η δύναμη της ανθρώπινης ψυχής όταν δεν υπάρχουν περιοριστικές πεποιθήσεις. Ο στόχος ήταν να εμπνεύσει τους ανθρώπους με μια καλλιτεχνική προσέγγιση για το πώς να μεταμορφώσουν την ψυχολογική, συναισθηματική, σωματική και πνευματική αρχιτεκτονική τους. Η Σιμόνα είναι ένα ζωντανό παράδειγμα ότι μπορούμε να τιθασεύσουμε τα κύματα της ζωής μας, και να κατακτήσουμε τη δική μας κορυφή.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΔΟΣΗ 2020
ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ MUNIBA MAZARI

Η δεύτερη έκδοση της εκδήλωσης Re-Paint Your Life, διοργανώθηκε σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα. Ο Yiannis Michael είχε μαζί του στη σκηνή, την ακτιβίστρια, καλλιτέχνιδα, μοντέλο, τραγουδίστρια, ομιλήτρια παρακίνησης και ανθρωπιστή Muniba Mazari, γνωστή και ως η Σιδηρά Κυρία του Πακιστάν. «Μια γυναίκα που εμπνέει» είναι η πιο κοινή φράση που χρησιμοποιείται για να περιγράψει τη Muniba.

Έμεινε παραπληγική μετά από ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα σε ηλικία 21 ετών. Ξεπέρασε τα εμπόδια και έγινε η Εθνική Πρέσβειρα των Ηνωμένων Εθνών για τις γυναίκες στο Πακιστάν, αφού προκρίθηκε στις 100 εμπνευσμένες γυναίκες του 2015 από το BBC. Μπήκε επίσης στη λίστα Forbes 30 under 30 για το 2016.

Ακαδημία

Όλοι θέλουν να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους, ωστόσο μερικές φορές κολλάμε στις περιοριστικές μας πεποιθήσεις και στα συναισθηματικά μας μοτίβα. Ο Yiannis Michael σας προσφέρει την ευκαιρία να ζήσετε τις Συνεδρίες Mastermind στην Ακαδημία Re-Paint Your Life. Η Ακαδημία είναι ανοιχτή για άτομα που αναζητούν προσωπική ανάπτυξη και τους προσφέρει την ευκαιρία να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία με άλλους που μοιράζονται το ίδιο πάθος για αυτοβελτίωση.

Συνεδρίες Mastermind

Το να ξεπεράσετε τις περιοριστικές σας πεποιθήσεις που σας εμποδίζουν να ξεκλειδώσετε μια υπέροχη ζωή, είναι ένα από τα πιο δυνατά βήματα που μπορείτε να κάνετε για να μεταμορφώσετε τη ζωή σας. Οι Συνεδρίες Mastermind του Yiannis Michael, που διεξάγονται στην Ακαδημία Re-Paint Your Life, θα σας βοηθήσουν να κάνετε την εσωτερική δουλειά για να αναπτύξετε μια μεγαλύτερη κατανόηση του εαυτού σας, των συνηθειών σας και του πώς βλέπετε τον εαυτό σας και τον κόσμο.

Journal

Πετύχετε τους στόχους σας με το Re-Paint Your Life Journal του Yiannis Michael, ένα ισχυρό εργαλείο που θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε το μυαλό σας και να οργανώσετε τις σκέψεις σας. Ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε το Journal σήμερα, το οποίο θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την αυτογνωσία και να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση.