✆ (+357) 22527100

📧 [email protected]

Σχετικά με τον Yiannis Michael

Ο Yiannis Michael είναι διεθνώς βραβευμένος Ολιστικός Ψυχολόγος και Θεραπευτής Βιοσυντονισμού με εξειδίκευση στις φοβίες, το άγχος, την συναισθηματική υπερφαγία, τις κρίσεις πανικού και το εργασιακό burnout.

Είναι επίσης ομιλητής μεταμόρφωσης, business coach και συγγραφέας του βιβλίου Re-Paint Your Life – Ο τόπος και τρόπος της χαράς (2022) και του Re-Paint Your Life Journal (2021). Είναι επίσης συν-συγγραφέας του βιβλίου Bestseller στην Amazon, Global Conscious Entrepreneurs: Entrepreneurs Leading the World (2023).

Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του Re-Paint Your Life Wellbeing Center, που ιδρύθηκε το 2017, με στόχο την ψυχολογική, πνευματική και σωματική μεταμόρφωση, βοηθά ανθρώπους να εφαρμόζουν μεθόδους και πρακτικές αυτοεξερεύνησης, αυτοπειθαρχίας και δημιουργικής γραφής αυτοστοχασμού.

Ο Yiannis Michael τιμήθηκε στο Λονδίνο το 2024 με την διεθνής βράβευση “Speakers are Leaders”. Τα βραβεία αποτελούν αναγνώριση για άτομα που κάνουν τη διαφορά παγκοσμίως και μεταμορφώνουν τον κόσμο με καινοτομία, δημιουργικότητα, συνεισφορά και κοινωνική ευθύνη.

Αποφοίτησε με άριστα από το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Φλόριντα των ΗΠΑ, με πτυχίο και μεταπτυχιακό στην Τέχνη και την Επιστήμη Ψυχολογίας. Κατά τη διάρκεια του μεταπτυχιακού του στη Φλόριντα, εργάστηκε με Αναπτυξιακά Προγράμματα Νέων σε μια προσπάθεια να ενδυναμώσει και να εμπνεύσει νέους ενήλικες από μειονεκτικά υπόβαθρα στο Μαϊάμι. Ως συμβουλευτικός ψυχολόγος εξειδικεύεται στην θεραπεία γνωστικής συμπεριφοράς ενώ αργότερα συνέχισε τις σπουδές του εξειδικεύτηκε στη γερμανική μέθοδο της βιοσυντονιστικής θεραπείας.

Σε μια προσπάθεια δημιουργίας μιας παγκόσμιας πλατφόρμας που φέρνει κοντά άτομα που αγωνίζονται για μια ζωή ευδαιμονίας –αληθινή χαρά, αγάπη και αυτοάνθιση– το 2019 έδωσε μορφή στο κίνημα Re-Paint Your Life, το οποίο κέρδισε μεγάλο διεθνές ενδιαφέρον με τις δράσεις του και εκδηλώσεις, όπως μια συνάντηση συνδημιουργίας με προσκεκλημένη την ακτιβίστρια και ανθρωπιστή Muniba Mazari (1,8 εκατομμύρια προβολές στο Youtube).

Το 2020 δημιούργησε τα Mastermind Sessions, τα οποία διδάσκονται στην Ακαδημία Re-Paint Your Life, που ξεκίνησε την λειτουργία της το 2021. Ταυτόχρονα κυκλοφόρησε το Re-Paint Your Life Journal, χρησιμοποιώντας τις γνώσεις και την εμπειρία του στην ψυχοθεραπεία και τη θεραπεία βιοσυντονισμού. Με δεδομένο ότι η γραφή είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές διαθέσιμες θεραπείες, το Journal 90 ημερών σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο με απώτερο σκοπό να ξεκλειδώσετε την πόρτα του μυαλού και της καρδιάς, και να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα.

Τον Νοέμβριο του 2022, ο Yiannis Michael φιλοξένησε την παγκοσμίου φήμης Dr. Shefali Tsabary για την τρίτη έκδοση της εκδήλωσης έμπνευσης Re-Paint Your Life. Η Dr. Shefali είναι ομιλήτρια για τη συνειδητή ανατροφή των παιδιών και συγγραφέας τριών βιβλίων με best-seller. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα και είχε μεγάλη επιτυχία.

Την ίδια χρονιά, τον Σεπτέμβριο, o Yiannis Michael είχε μια ιδιαίτερα σημαντική διάκριση καθώς προτάθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της ATL Europe και εγκρίθηκε από τα μέλη, και έγινε ο μοναδικός θεραπευτής και ομιλητής που εκπροσωπεί την Κύπρο σε μια ένωση που διατηρεί πάνω από 40 ενεργά μέλη σε περισσότερες από 15 διαφορετικές χώρες στην Ευρώπη.

Τον Ιούλιο του 2023 έγινε συν-συγγραφέας του βιβλίου Bestseller στην Amazon, Global Conscious Entrepreneurs: Entrepreneurs Leading the World, που εκδόθηκε από την Marie Diamond, σε συνεργασία με άλλους 30 κορυφαίους θεραπευτές από όλο τον κόσμο, όπου μοιράζονται γνώση και προσωπικές εμπειρίες, με τους οποίους οι άνθρωποι μπορούν να ξεκλειδώσουν τις εσωτερικές ηγετικές τους δυνατότητες.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Yiannis Michael συνεργάζεται μαζί με τους κορυφαίους από τον κόσμο της προσωπικής ανάπτυξης.

Yiannis Michael & Jordan Peterson

Yiannis Michael & Ken Honda

Yiannis Michael & Dean Graziosi

Yiannis Michael & Dr. Shefali Tsabary – Vishen Lakhiani

Yiannis Michael & Marie Diamond – Marisa Peer

Yiannis Michael & Jim Kwik – Linda Clemons