✆ (+357) 22527100

📧 [email protected]

Γνώρισε την καλύτερη εκδοχή σου στην Ακαδημία Re-Paint Your Life του Yiannis Michael

Η Ακαδημία Re-Paint Your Life του Yiannis Michael θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πως να αντιμετωπίσεις τις εσωτερικές σου συγκρούσεις, να μάθεις πως να ξεκλειδώσεις και να απελευθερώσεις τις πραγματικές σου δυνατότητες, και να ευθυγραμμίσεις τη ζωή σου με αυτά που πραγματικά έχουν αξία.

Μέσα από τα μοναδικά Mastermind Sessions θα μπορέσεις να γνωρίσεις και εσύ την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Ήδη δεκάδες άτομα έκλεισαν θέση και έζησαν αυτή την μοναδική εμπειρία, αντιμετωπίζοντας τα πάθη τους και τις προκλήσεις της ζωής τους.

Αν είσαι όπως οι περισσότεροι άνθρωποι, θα έχεις συλλογιστεί ποια είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, στην αναζήτησή σου για ταυτότητα, αυτοπεποίθηση και πληρότητα στη ζωή. Εάν οι απαντήσεις δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σου, η Ακαδημία Re-Paint Your Life είναι εδώ για να σε βοηθήσει να κατανοήσεις πώς να μεγιστοποιήσεις την προσωπική σου ανάπτυξη και να γίνεις η καλύτερη εκδοχή σου.

Μια μοναδική εμπειρία έξι συνεδριών που περιλαμβάνουν βιωματικά εργαστήρια, που θα σε οδηγήσουν στα breakthroughs, κάτι που έχουμε την ευλογία να βλέπουμε κάθε βδομάδα στην Ακαδημία Re-Paint Your Life.

Άλλαξε την ιστορία σου, άλλαξε τη ζωή σου στην Ακαδημία Re-Paint Your Life του Yiannis Michael. Δεσμευτείτε και πάρτε δράση σήμερα. Κλείστε μια θέση στην Ακαδημία Re-Paint Your Life για τις νέες ομάδες Μαρτίου.

Για περαιτέρω πληροφορίες και συμμετοχές παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε στο 22527100.