✆ (+357) 22527100

📧 [email protected]

ΣΥΧΝΕΣ
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΣΥΧΝΕΣ
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Για ποιο λόγο να διαλέξετε την βιοσυντονιστική θεραπεία;
Είναι γνωστό πως πολλές ασθένειες, και ειδικότερα οι αλλεργίες και χρόνιες παθήσεις, δεν μπορούν να θεραπευτούν εύκολα με τα μέσα της κλασσικής ιατρικής, η οποία δεν μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικά. Αυτό οφείλεται στο γεγονός, πως στην πλειοψηφία αυτών των περιπτώσεων, η κλασσική ιατρική μπορεί μόνο να μειώσει τα συμπτώματα του ασθενούς με την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή, χωρίς να μπορεί να εντοπίσει και να εξαλείψει τις αιτίες, που προξενούν τα συμπτώματα αυτά. Η βιοσυντονιστική θεραπεία είναι μια ανώδυνη, γρήγορη και πολύ αποτελεσματική μέθοδος, η οποία μπορεί να προσφέρει σημαντική ανακούφιση, ακόμα και την ίαση σε ασθενείς, οι οποίοι ταλαιπωρούνται χρόνια από τα συμπτώματα της ασθένειας τους. Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις ηλικίες, από τα νεογέννητα παιδιά έως τα βαθιά γεράματα. Μπορεί επίσης να εφαρμοστεί και στα ζώα. Η βιοσυντονιστική θεραπεία είναι μια ολιστική βιολογική διαδικασία, η οποία έχει αποδειχθεί επιτυχής στην θεραπεία χιλιάδων ασθενών για τρείς δεκαετίες. Η επιτυχία της αποδεικνύεται με επιστημονικές έρευνες, ιατρικά αρχεία ιστορικού ασθενών, αναφορές και βιβλία γιατρών από όλο τον κόσμο, στον οποίο έχει εξαπλωθεί η μέθοδος αυτή, αλλά και από τα εγκάρδια γράμματα από ευγνώμονες ασθενείς.

Πως επιτυγχάνεται η θεραπεία;
Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Το ανθρώπινο σώμα εκπέμπει ηλεκτρομαγνητικά σήματα με την μορφή των ταλαντώσεων. Η θεραπευτική συσκευή BICOM δέχεται αυτά τα σήματα από το σώμα μέσω ηλεκτροδίων. Με ένα εσωτερικό σύστημα φιλτραρίσματος, η συσκευή διαχωρίζει τα υγιή σήματα από τα παθολογικά και στην συνέχεια, ηλεκτρονικά, ενισχύει τα υγιή σώματα και αντιστρέφει τα παθολογικά (φαινόμενου του αντικατοπτρισμού). Έπειτα, οι επεξεργασμένες πληροφορίες επιστρέφονται στο σώμα του ασθενή, μέσω ενός μαγνητικού τάπητα, όπου το σώμα αντιδρά άμεσα στις νέες ηλεκτρομαγνητικές πληροφορίες, η δύναμη της αυτό-θεραπείας του σώματος ενεργοποιείται και ενδυναμώνεται και έτσι ξεκινάει η διαδικασία της ίασης.

Πού αποσκοπεί η μέθοδος του βιοσυντονισμού;
Η μέθοδος του βιοσυντονισμού στοχεύει στην ολιστική προσέγγιση του ανθρώπου. Κάθε άνθρωπος διακατέχεται από το φυσικό, πνευματικό και ενεργειακό του επίπεδο. Πριν εκδηλωθούν ασθένειες στο φυσικό επίπεδο προϋπάρχουν διαταραχές στο πνευματικό/ψυχικό ή ενεργειακό μέρος. Όσοι περισσότεροι από αυτούς τους παράγοντες εντοπιστούν και εξουδετερωθούν τόσο το καλύτερο και μονιμότερο το αποτέλεσμα. Σε αυτούς τους παράγοντες συγκαταλέγεται η επίδραση αρνητικών ηλεκτρομαγνητικών ακτινοβολιών, η συσσώρευση ενέργειας σε σημεία εξωτερικών ή εσωτερικών ουλών του σώματος, η ελλιπής αποτοξινωτική λειτουργία του οργανισμού, η μυκητίαση του εντέρου, η ύπαρξη μικροοργανισμών και τοξινών που δρουν επιβαρυντικά προς το ανοσοποιητικό σύστημα, οι τροφικές δυσανεξίες, η κακή αφομοίωση βιταμινών και ιχνοστοιχείων, μπλοκαρίσματα σε ενεργειακά κέντρα και κανάλια.

Τι αισθάνεστε κατά την διάρκεια της θεραπείας;
Η εφαρμογή του βιοσυντονισμού, τόσο σε θέματα διάγνωσης όσο και σε θέματα θεραπείας, είναι εντελώς ανώδυνη. Οι περισσότεροι ασθενείς δεν αισθάνονται τίποτα, ωστόσο χαλαρώνουν. Κάποιοι, μπορεί να αισθανθούν ζέστη ή την ροή της θεραπευτικής ενέργειας στο σώμα τους. Σε άλλους, μπορεί να βγουν στην επιφάνεια συναισθήματα θλίψης ή πόνου.

Τι να περιμένετε μετά την θεραπεία;
Ανάλογα την περίπτωση, ενδέχεται να νιώσετε άμεση βελτίωση των συμπτωμάτων σας ή και μια αρχική επιδείνωση. Γενικά, το σώμα διατηρεί τα θεραπευτικά σήματα που έλαβε για τις επόμενες 7-10 μέρες μετά την θεραπεία, που σημαίνει ότι κατά την διάρκεια αυτού του διαστήματος γίνεται η επεξεργασία τους και βαθμιαία συντελείται η θεραπευτική αλλαγή. Έτσι, κάποιοι νιώθουν καλύτερα μετά την πρώτη εφαρμογή, άλλοι μετά την δεύτερη ή τρίτη. Άλλοι νιώθουν ανακούφιση αμέσως μετά την θεραπεία, άλλοι τη πρώτη ή την δεύτερη μέρα μετά την θεραπεία, άλλοι την πέμπτη μέρα. Επίσης, είναι πιθανό, ειδικά σε χρόνια περιστατικά πόνου, να υπάρξει μια αρχική αύξηση των ενοχλήσεων, λόγω της ενεργοποίησης των ιστών. Το ίδιο ισχύει στις περιπτώσεις ατοπικής δερματίτιδας, κνίδωσης ή ακόμη και ψυχολογικών προβλημάτων, εφόσον έχουν χρόνιο χαρακτήρα. Η αρχική αυτή επιδείνωση, εάν συμβεί, γίνεται κατά τις πρώτες 24 ώρες μετά την θεραπεία και αρχίζει η σταδιακή βελτίωση. Υπάρχει επίσης το ενδεχόμενο, να νιώσετε δίψα, οπότε να υπάρξει και συχνουρία ή ακόμα να έχετε διαρροϊκές κενώσεις. Αυτό συμβαίνει επειδή η θεραπεία του βιοσυντονισμού ενισχύει τη διαδικασία της αποβολής τοξινών από τον οργανισμό.

Πόσο συχνά μπορεί / πρέπει να γίνεται η θεραπεία;
Ο οργανισμός επεξεργάζεται τα θεραπευτικά σήματα για περίπου 7 μέρες μετά την θεραπεία. Για αυτό το λόγο, συνιστάται , αρχικά το πακέτο των τριών συνεδριών για να ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος. Στην πρώτη συνεδρία το σώμα προσπαθεί να επεξεργαστεί τα θεραπευτικά σήματα ενώ την δεύτερη και τρίτη, το σώμα είναι πολύ πιο δεκτικό στα θεραπευτικά σήματα. Σε χρόνια περιστατικά, ίσως χρειαστούν περισσότερες συνεδρίες σε διάστημα 7 – 10 ημέρων. Στην συνέχεια, ακολουθεί για όλους το πρόγραμμα συντήρησης όπου συνιστάται μια φορά το μήνα για θέματα πρόληψης και συντήρησης.