✆ (+357) 22527100

📧 [email protected]

ΜΕΘΟΔΟΣ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ
RE-PAINT YOUR LIFE

ΜΕΘΟΔΟΣ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ
RE-PAINT YOUR LIFE

Με την Mέθοδο Βιοσυντονισμού Re-Paint Your Life βοηθάμε ανοιχτόμυαλα άτομα που παλεύουν με παγιδευμένα συναισθήματα που τους προκαλούν άγχος, φοβίες, συναισθηματική υπερφαγία και κρίσεις πανικού.

Αυτό που είναι μοναδικό στην υπηρεσία μας είναι ότι μπορούμε να αναγνωρίσουμε μέσω των ενεργειακών τους συχνοτήτων, τι νιώθουν πραγματικά συνειδητά και ασυνείδητα χωρίς να χρειάζεται να μοιραστούν την ιστορία τους. Ως αποτέλεσμα, αισθάνονται ενθουσιασμένοι που ξέρουν τι συμβαίνει υποσυνείδητα χωρίς να χρειάζεται να μοιραστούν ξανά τον πόνο και την απογοήτευσή τους και, το πιο σημαντικό, αισθάνονται αμέσως ανακούφιση, ασφάλεια και ενέργεια για να ζήσουν μια πιο ευτυχισμένη και πιο υγιή ζωή.

Ο Yiannis Michael είναι ολιστικός ψυχολόγος και θεραπευτής βιοσυντονισμού με εξειδίκευση στις φοβίες, το άγχος, την συναισθηματική υπερφαγία και τις κρίσεις πανικού (ΒΑ, MΑ Συμβουλευτική Ψυχολογία). Στο Θεραπευτικό Κέντρο Re-Paint Your Life, με στόχο την ψυχολογική, πνευματική και σωματική μεταμόρφωση, βοηθά ανθρώπους να εφαρμόζουν μεθόδους και πρακτικές αυτοεξερεύνησης, αυτοπειθαρχίας και δημιουργικής γραφής αυτοστοχασμού.

Ο Yiannis Michael είναι Ειδικός Θεραπείας Βιοσυντονισμού (10+ ετών). Ο βιοσυντονισμός βασίζεται στην αρχή της κβαντικής φυσικής, σύμφωνα με την οποία η ύλη αποτελείται τόσο από μόρια όσο και από ενέργεια. Έχει αποδειχθεί ότι και τα κύτταρα του σώματός μας εκπέμπουν και λαμβάνουν ηλεκτρομαγνητικά σήματα. Όταν όμως διαταραχθεί η φυσιολογική ηλεκτρομαγνητική επικοινωνία των κυττάρων, π.χ. λόγω της «παρέμβασης» ενός παθογόνου μικροοργανισμού ή μιας τοξίνης, το αποτέλεσμα είναι η εκδήλωση ασθενειών. Η συσκευή βιοσυντονισμού σαρώνει τις ηλεκτρομαγνητικές δονήσεις του σώματός μας, τις επεξεργάζεται και τις στέλνει πίσω στο σώμα τροποποιημένες, βοηθώντας τον οργανισμό να απαλλαγεί από τα παθογόνα «παράσιτα». Η εξουδετέρωση ενός παθολογικού σήματος γίνεται με την αποστολή του σε ανεστραμμένη φάση. Είναι μια ολιστική φυσική μέθοδος, μη επεμβατική, μη επιβαρυντική, ανώδυνη, ακίνδυνη και χωρίς παρενέργειες.

Η θεραπεία βιοσυντονισμού χρησιμοποιείται στη Γερμανία, χώρα εφεύρεσης, από το 1977 και σήμερα χρησιμοποιείται παγκοσμίως από γιατρούς και επαγγελματίες υγείας. Είναι μια ήπια, μη επεμβατική θεραπεία που χρησιμοποιεί ταλαντώσεις συχνότητας που παράγονται από υπολογιστή και έχει σχεδιαστεί για να είναι χαλαρωτική και θεραπευτική. Στο Κέντρο Ευεξίας μας, μπορούμε να ελέγξουμε την αιτία των στελεχών στο σώμα και να παρέχουμε θεραπεία χρησιμοποιώντας βιοανάδραση. Αυτές οι τοξίνες, όταν υπάρχουν σε μεγάλες ποσότητες, μπορούν να προκαλέσουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα να αντιδράσει με υπερβολικά ευαίσθητο τρόπο στα αλλεργιογόνα. Η θεραπεία αυτών των τοξινών με βιοσυντονισμό αφαιρεί την άμεση πίεση από το ανοσοποιητικό μας σύστημα και επιτρέπει στο σώμα μας να αναλάβει τη δουλειά της καταπολέμησης των μικροβίων στο σώμα και να μας επιτρέψει να αποκαταστήσουμε την ισορροπία της υγείας μας.

Η διάγνωση Βιοσυντονισμού είναι πολύ ακριβής και σύντομη, ανώδυνη και ασφαλής. Εξετάζονται όλα τα όργανα και κάθε μέρος του ανθρώπινου σώματος, καθώς και η λειτουργία ή η ανεπάρκειά τους σε κυτταρικό επίπεδο. Παράλληλα, εξετάζει και άλλους παράγοντες που επιβαρύνουν τον ανθρώπινο οργανισμό. Με τη μέθοδο του βιοσυντονισμού βρίσκουμε την αιτία που δημιουργεί τη νόσο, και μας δίνεται η ευκαιρία να θεραπεύσουμε τη νόσο και όχι τα συμπτώματα. Η απώλεια βάρους είναι ένα πρόσθετο πλεονέκτημα της Θεραπείας Βιοσυντονισμού καθώς η μείωση του τοξικού φορτίου στο σώμα επιταχύνει φυσικά την απώλεια βάρους και αυξάνει την ενέργεια. Διατίθεται επίσης ένα πρόγραμμα κατά του καπνίσματος και βασίζεται στη μέθοδο αντιστροφής της αλλεργίας στη θεραπεία Βιοσυντονισμού όπως προαναφέρθηκε.

Κύριες Εφαρμογές
* Οξείες και χρόνιες αλλεργικές παθήσεις όπως εξανθήματα, ατοπική δερματίτιδα, άσθμα, αλλεργική ρινίτιδα και επιπεφυκίτιδα.
* Οξείες και χρόνιες φλεγμονώδεις παθήσεις του στομάχου, του λεπτού και του παχέος εντέρου.
* Σπαστική κολίτιδα, σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου.
* Ανίχνευση και θεραπεία τροφικών δυσανεξιών
* Όλες οι μορφές πόνου (μυοσκελετικός, νευρολογικός, εμμηνορροϊκός κ.λπ.)
* Ρευματισμοί και αρθρίτιδα
* Λοιμώξεις, φλεγμονές, καταπολέμηση βακτηρίων (π.χ. ελικοβακτηρίδιο, κολοβακτηρίδιο, σταφυλόκοκκος κ.λπ.), ιών (π.χ. κονδυλώματα, έρπητα ζωστήρα κ.λπ.), μύκητες (π.χ. candida) παράσιτα.
* Εξασθένηση του ανοσοποιητικού συστήματος (π.χ. συχνά κρυολογήματα)
* Ορμονικές διαταραχές
* Διαταραχή ύπνου
* Εθισμοί (νικοτίνη, αλκοόλ κ.λπ.)
* Σύνδρομο χρόνιας κόπωσης
* Αποφράξεις ενεργειακών κέντρων