✆ (+357) 22527100

📧 [email protected]

Η Κρίση Πανικού Έχει Λύση!

Η μέχρι τώρα θεραπευτική εμπειρία μου, μου έδειξε πως το 90% όλων των προβλημάτων προέρχονται από καταπιεσμένα συναισθήματα στο σώμα, τα οποία συσσωρεύουν αρνητικά φορτισμένη ενέργεια, που με τη σειρά της προκαλεί διάφορες μορφές ασθενειών. Η κρίση πανικού είναι ένα αποτέλεσμα εγκλωβισμένων συναισθημάτων.

Η κρίση πανικού έρχεται πάντα ξαφνικά σαν κεραυνός εν αιθρία, προκαλώντας ένα ισχυρότατο συναίσθημα φόβου, που παραλύει τη λογική και ο άνθρωπος τρομοκρατημένος αδυνατεί να σκεφτεί και να ελέγξει τη συμπεριφορά του.

Είναι μια αιφνίδια περίοδος έντονου άγχους, ψυχολογικής διέγερσης, φόβου, στομαχικών διαταραχών και αδιαθεσίας, που σχετίζεται με ποικίλα σωματικά και νοητικά συμπτώματα (πανικός, αίσθημα επέλευσης τρέλας, αίσθημα απώλειας ελέγχου και επερχόμενου θανάτου, τρέμουλο, αυξημένη εφίδρωση, πόνος στο στήθος, ταχυκαρδία, δύσπνοια, αίσθημα ασφυξίας, αίσθημα πνιγμού, ναυτία κ.ά.).

Η λύση είναι η μέθοδος του βιοσυντονισμου, η οποία βασίζεται στην επιστημονικά αποδεδειγμένη αρχή της κβαντικής φυσικής ότι τα κύτταρα του σώματός μας εκπέμπουν και λαμβάνουν ηλεκτρομαγνητικά σήματα. Η μέθοδος του βιοσυντονισμού είναι ανώδυνη, χωρίς παρενέργειες. O ασθενής κάθεται αναπαυτικά σε μια πολυθρόνα και ο θεραπευτής τοποθετεί σε διάφορα σημεία του σώματός του ειδικά μαγνητικά μαξιλαράκια συνδεδεμένα με τη βιοσυντονιστική συσκευή.

Πως λειτουργεί για να νικήσει την κρίση πανικού

Η πρώτη θεραπεία άρχισε όπως πάντα με γενική αποτοξίνωση στο συκώτι, τα νεφρά, του λεμφαδένες, και ακολούθως τόνωση του νευρικού συστήματος. Λόγω προβλήματος στη γνάθο, που προήλθε από το σφίξιμο των δοντιών κατά τη διάρκεια του ύπνου εξαιτίας του έντονου υποσυνείδητου άγχους, δώσαμε έμφαση στο ξεμπλοκάρισμα της ροής της ενέργειας στο κεφάλι και της κροταφογναθικής άρθρωσης, όπου υπήρχε έντονη ενεργειακή διαταραχή.

Δεύτερο στάδιο της θεραπείας, η εξισορρόπηση του τρίτου, τέταρτου και πέμπτου ενεργειακού κέντρου. Η διαταραχή στο τρίτο κέντρο είχε προκληθεί από τον φόβο και την ανασφάλεια, στο τέταρτο από το συναίσθημα της θλίψης και τις δύσπνοιες, και στο πέμπτο από την αδυναμία εξωτερίκευσης των συναισθημάτων του. «Ναι, η αλήθεια είναι πως δεν εκφράζω ποτέ τα πραγματικά μου συναισθήματα, για να μην στεναχωρέσω τους άλλους», παραδέχτηκε.

Σε αυτή την περίπτωση κρίσεων πανικού που είχα να αντιμετωπίσω εφάρμοσα ένα πάντρεμα μεθόδων στην τελευταία φάση της θεραπείας. Καθώς η συσκευή Βιοσυντονισμού έκανε αντιστροφή της συχνότητας του υποσυνείδητου άγχους ώστε να το εξασθενίσει, κάναμε παράλληλα επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου μέσω θεραπείας Οραματισμού.

Μην χάσετε τις συγκλονιστικές μαρτυρίες της Χλόης, της Χέλεν και του Γιώργου, οι οποίοι υπόφεραν από κρίσεις πανικού και βρήκαν την λύση με την μέθοδο του βιοσυντονισμου.

More from the blog

Η διαδικασία του πόνου

Την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου ο καθένας την βιώνει με τον δικό του τρόπο. Δεν υπάρχει σωστός ή λάθος τρόπος. Δεν υπάρχει μια «συνταγή»,...

Θα αποδεχτείς το παιδί σου μόνο στον βαθμό που αποδέχεσαι τον εαυτό σου

Η ικανότητα μας να αποδεχόμαστε τα παιδιά μας συνδέεται άμεσα με την ικανότητα μας να αποδεχόμαστε τον εαυτό μας. Πως θα αναθρέψουμε τα παιδιά...

Το μήνυμα της Dr Shefali: «Έλα μαζί μας στο Re-Paint Your Life», κοντά στο SOLD OUT τα regular tickets

Αντίστροφη μέτρηση για την εκδήλωση έμπνευσης Re-Paint Your Life στις 12 Νοεμβρίου, όπου ο Yiannis Michael θα μοιραστεί την σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Στροβόλου...

5 λόγοι γιατί να έχεις ένα μέντορα

Οι μέντορες είναι άνθρωποι που θα σε βοηθήσουν να βρεις τα μαθήματα μέσα από τις εμπειρίες σου και να τα χρησιμοποιήσεις για να πέτυχεις...